Zoete droompjes, de hele nacht lang!

Zoete droompjes, de hele nacht lang!

Het duurt dikwijls een tijdje vooraleer ouders enthousiast kunnen zeggen dat hun babytje ein-de-lijk de hele nacht door slaapt. Voor alle ouders die kampen met slapeloze nachtjes heeft Bibi de "Sweet Dreams" fopspeen ontwikkeld: een fopspeen die 's nachts licht geeft, zodat mama, papa én baby hem in 1-2-3 terugvinden en iedereen snel terug naar dromenland kan...

De 'Sweet Dreams' nachtfopspeen heeft een lichtgevend handvatje dat de hele nacht licht geeft. Gewoon overdag in natuurlijk daglicht (geen rechtstreeks zonlicht natuurlijk) opladen om ze in het donker licht te laten geven. Een 100% veilige manier voor jou én je kindje om van een heerlijke nachtrust te genieten! 

De nachtfopspeen is verkrijgbaar bij de apotheek tegen de aanbevolen verkoopprijs van €5,99 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.