Zalig zomeren zonder muggen met Parazeet

Zalig zomeren zonder muggen met Parazeet

Droom jij ook al van een heerlijke zomer? De gezellige avonden (en nachten) op een terras, barbecues à volonté onder vrienden, onvergetelijke kampeervakanties met de kinderen en... jammer genoeg een hoop ongenode gasten. Gelukkig bestaat er een makkelijk en bijzonder kindvriendelijk middel om straks lastige muggen op een afstand te houden. 

Functioneel & hip

Omdat smeren en sprayen niet altijd even handig is, biedt Parazeet een nieuw wapen tegen zoemende partycrashers. Trendy armbanden met de 100% natuurlijke actieve stof geraniol beschermen tot één maand lang tegen muggen en andere insecten.

 

Kinderen toegelaten

Voor volwassenen is er de Wristlet: een trendy zwarte armband aanpasbaar aan elke polsmaat. De kleurrijke Slap-it! is speciaal ontworpen voor kinderen en past zich automatisch aan hun pols of enkelomtrek aan. Dankzij de navullingen kan je de armband telkens opnieuw gebruiken.

 

Geschikt voor het zwembad

Beide armbanden zijn dermatologisch getest en goedgekeurd. Doordat de armbanden waterafstotend zijn, kan je ze ook tijdens het zwemmen dragen.

 

Verkoopinfo:

De anti-muggenarmbanden Slap-it! en Wristlet van Parazeet zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

Aanbevolen publieksprijs Wristlet: € 9,99.

Aanbevolen publieksprijs Slap-it!: € 12,99. Navulpak met 2 navullingen: € 7,99

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.