Yokebe: de natuurlijk gezonde maaltijdvervanger

Een natuurlijke (en lekkere!) shake waarmee je zonder hongergevoel gewicht verliest. Yokebe is de afgelopen vijf jaar binnen zijn categorie niet voor niets de snelste groeier in Duitsland. De reden voor zijn succes: de opvallend voedingsrijkere samenstelling, zoals de aanwezigheid van twee maal meer proteïne. 

Simpel als 1... 2... Yokebe

Tweehonderd milliliter halfvolle melk, vijf schepjes Yokebe, een halve theelepel olie voor de omega 3-vetzuren en schudden. Het resultaat is een heerlijk naar vanille smakende vervangmaaltijd. Met meer proteïnen voor een langer verzadigd gevoel, met natuurlijke honing in plaats van zoetstoffen en met alle B-vitaminen om het metabolisme te activeren. Tegelijkertijd efficiënt en lekker eenvoudig.

 

Unieke combinatie = sleutel tot succes

Door de unieke dichtheid van nutriënten is een Yokebe-shake even voedzaam als een volledige maaltijd, maar bevat hij maar 287 calorieën (of evenveel als een avocado). De hoge concentratie vitamine B5 en B12 activeert bovendien het metabolisme. Resultaat: meer energie en vetverbranding. En door de hoge concentratie kwalitatieve proteïnen blijft de spiermassa daarbij behouden. Goed om weten: Yokobe bevat geen gluten en geen lactose. In geval van lactose-intolerantie gewoon de halfvolle melk vervangen door een alternatief, zoals soja-, rijst- of amandelmelk.

 

1 product, verschillende gebruikers

Yokebe kan op verschillende manieren gebruikt worden. Wie veel gewicht wil verliezen kan het uitgebreide dieet volgen. Dit start met een concentratieperiode van een week waarin de gebruiker 4 tot 5 kilogram gewicht kan verliezen door elke dag 3 maaltijden te vervangen. De volgende drie weken kan hij nog 1 tot 2 kilo per week verliezen door 2 maaltijden door een Yokebe-shake te vervangen. Vanaf de vijfde week vervangt hij nog 1 maaltijd per dag voor hetzelfde gewichtsverlies.

Wil je voor de zomervakantie nog snel een paar kilo’s afvallen? Vervang dan gedurende één week alle maaltijden en de tweede week 2 maaltijden per dag door een shake en die overtollige kilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon. Wil je voorkomen dat je tijdens het bbq-seizoen met bijhorende parties en aperitiefjes enkele kilo’s zou bijkomen, dan zorgt 1 vervangshake per dag ervoor dat je perfect op gewicht blijft. 

 

Aanbevolen verkoopprijs: een doos van 500 gram Yokebe (= 10 porties) met gratis shaker kost  € 19,95 De ‘2 weken Turbodieet’-doos met 3 x 500 gram Yokebe, 5 handige portiezakjes, een gratis receptenboekje en een gratis shaker kost € 56,95. Allebei verkrijgbaar bij de apotheek.

 

Enkele feiten over Yokebe op een rij:

- is het tweede grootste afslankingsmerk in Duitsland.

- maakt onderdeel uit van het Duitse Naturwohl Pharma GmbH.

- werd vorig jaar gekocht door Omega Pharma.

- is in totaal goed voor een omzet van 30 miljoen euro in 2015.

- website: www.yokebe.be

 

 

 

 

 

 

 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.