Wat staat er in jouw badkamerkastje?

Staan er bij jou ook tientallen productjes en crèmepjes opgeborgen in de badkamerkast? Maar weet je niet altijd waar ze nu juist weer voor dienden? Wij maken het je gemakkelijk. Wij maakten een selectie van producten die je gerust een plaatsje naar voren mag schuiven!

De griep zit in het land! Wat is er vervelender dan je geïrriteerde keel? Juist ja, die lopende neus! Zet de Physiomer Eucalyptus daarom op de voorste rij. Het hypertonische zeewater bevat essentiële oliën van eucalyptus en wilde munt waardoor de neus meteen ontzwelt, de luchtwegen vrij worden gemaakt en een langdurige verfrissing volgt. 

Aanbevolen verkoopprijs: € 12,95 (135 ml) en € 7,45 (in handig meeneembaar formaat van 20 ml)

 

Hydraterende badproducten voor jezelf én voor je lieve baby zijn onmisbaar. Zeker tijdens dit koude weer is hydrateren van de fragile huidjes maar wat belangrijk! De Galenco badolie reinigt én verzorgt. 

Aanbevolen verkoopprijs: € 8,15 (200 ml) 

 

Last van droge haren? Hou dan zeker de Phytosun Argan olie dicht in de buurt! Verdeel een 30-tal druppels doorheen je haar (vooral de puntjes) en laat het gedurende 30 minuten intrekken. 

Aanbevolen verkoopprijs: € 16,90 (50 ml)

 

 

Gebarsten lippen? De T.LeClerc lippenbalsem verzorgt, voedt en draagt bij tot de berscherming van je lippen. Daarnaast krijgen je lippen nog een mooie, subtiele glans. 

Aanbevolen verkoopprijs: € 16

 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.