Voor de allerkleinste supporters

Voor de allerkleinste supporters

Binnenkort kleuren de straten weer zwart, geel en rood! Of het nu is voor het EK 2016 in juni of de Olympische Spelen in augustus, heel België zal supporteren, zelfs de allerkleinsten. 

Sinds 1938 ontwerpt Bibi de meest kwaliteitsvolle babyproducten in samenwerking met wetenschappers, ontwerpers en moeders! Hoe kan je je oogappeltje nu nog meer verwennen dan met de allerbeste producten? Deze zomer steunt Bibi samen met alle ouders en baby´tjes onze Belgische atleten. 

Deze schattige tutten zijn goed voor de spruitjes vanaf 16 maanden. Het is een asymmetrische speen die ideaal is voor een gezonde ontwikkeling van de kaak, verhemelte en tong. 

De Little red devil en Team Belgium fopspenen zijn verkrijgbaar in de apotheek voor €5,99

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.