Stoere bibi Tiger fopspenen

met 4-in-1 box voor baby’s op zoek naar avontuur

Er was eens... een piepklein doosje, zo handig en slim, dat het maar liefst twee schattige fopspenen kon verbergen. De bibi fopspenen met leuke print kregen allebei de naam Happiness, want in hun kleurrijke doosje voelden ze zich gelukkig en beschermd als echte koningen. Bovendien hielden ze ervan om samen met het doosje vormpjes te drukken, zowel voor koekjes als in het zand, om zo een grote glimlach te laten verschijnen op het snoetje van hun baby. En als de fopspeentjes vuil waren geworden van al dat spelen, toverde het doosje ze met een eenvoudige sterilisatiebeurt in de microgolfoven weer kraaknet, zodat hun baby’tje kraaide van geluk en ze samen nog lang en gelukkig leefden.

Gloednieuw in het assortiment Happiness fopspenen van bibi is het Duopack Tiger: twee fopspenen met stoere tijgerprint in een handige 4-in-1 box. Een innovatief en multifunctioneel doosje, want...

1) het doet dienst als bewaardoos voor twee fopspenen

2) het is beestig leuk als koekjesvorm

3) het is een leuk speelgoedje in de zandbak

4) het is de ideale sterilisator voor thuis en onderweg. Je hoeft het enkel te vullen met 40 ml water, de fopspenen in de houder te plaatsen en vervolgens 3 minuten te laten steriliseren in de microgolf. Daarna minimum 3 minuten laten afkoelen en klaar.

 

Verkoopprijs: € 10,99 per box met 2 fopspenen. Beschikbaar in de combinaties rood-blauw en rood-roze, en telkens in 3 leeftijdscategorieën: 0-6 maanden, 6-16 maanden en 16+ maanden. 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.