Physiomer Eucalyptus lost verkoudheden snel op met een uitstekende tolerantie!

De natuurlijke formule zonder bewaarmiddelen van Physiomer helpt de neus snel ontzwellen bij een verkoudheid zonder gewennings- of reboundeffect.

Het geheim van Physiomer? Het hypertonische zeewater bevat essentiële oliën van eucalyptus en wilde munt waardoor de neus meteen ontzwelt, de luchtwegen vrij worden gemaakt en een langdurige verfrissing volgt. Bovendien voorkomt de spray door de zuiverende werking een verdere uitbreiding van de infectie.

Physiomer Eucalyptus is 100 % natuurlijk. In tegenstelling tot formules met bewaarmiddelen, tast de spray van Physiomer het neusslijmvlies en het mucociliaire systeem niet aan. Hierdoor blijft een gewennings- of reboundeffect uit, net als medicamenteuze rinitis en het gevoel van een droge neus. De spray heeft bovendien antibacteriële eigenschappen, zonder dat er gevaar bestaat voor interactie met geneesmiddelen.

Voor personen met hypertensie, schildklierproblemen of diabetes, en voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, is de Physiomer Sinus Spray beschikbaar. Voor baby’s met een verstopte neus is er de Baby Spray Hypertonic. 

Physiomer Eucalyptus Spray (voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar) is verkrijgbaar in de apotheek. Aanbevolen prijs: € 12,95 (135 ml) en € 7,45 (in handig meeneembaar formaat van 20 ml). 

Contacteer ons
Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.