Ontmoet je nieuwe beste vriend: Hunger Buddy

Ontmoet je nieuwe beste vriend: Hunger Buddy

Maandag 19 september 2016 — Snack-attacks. We kennen ze allemaal. Pas ontbeten en weeral honger. Thuiskomen na het werk en uitgehongerd de chipskast aanvallen.Een uitgebreid vieruurtje. Een midnight snack na een avondje stappen. Kortom, het constante honger-gevoel dat vaak lijdt tot extra kilootjes. Omega Pharma heeft daar iets op gevonden. We give you … de Hunger Buddy, zonder enige twijfel je nieuwe beste vriend.

Het actieve bestanddeel in de Hunger Buddy is Redusure®, een natuurlijk bestanddeel dat zorgt voor een zwelcapaciteit van 200x. Dit rekt de maagwand uit en stimuleert de hongerreceptoren.  Zij sturen een signaal uit naar de hersenen om te laten weten dat de maag vol zit waardoor je een verzadigd gevoel krijgt. Redusure® is één van de meest viskueze natuurlijke vezels en vertraagt daardoor de maaglediging zodanig dat je dus een langduriger verzadigingsgevoel hebt.

Het beste resultaat bekom je door het innemen van twee capsules vòòr de maaltijden en, indien nodig, 1 of 2 capsules tussen de maaltijden. Krijg je plots een hongeraanval on the road? Het handige pocketformaat past in iedere tas, rugzak of de bekerhouder in je auto. Zo heb je hem steeds bij de hand! 

De Hunger Buddy is een medisch hulpmiddel en is vanaf januari verkrijgbaar bij jouw apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €19.95/40 capsules.