Niet #foodie maar #footie met de splinternieuwe PediSilk.

Niet #foodie maar #footie met de splinternieuwe PediSilk.

Het verzorgen van je voeten + handen met één apparaat? That must be a dream… Toch niet, met de nieuwe Pedisilk verzorg je in een handomdraai je eigen voeten én handen. 

De elektrische eeltvijl werkt in twee snelheden. Met één simpele druk op de knop krijg je zo voor elk deel van je voet het perfecte resultaat. Gebruik de hogere intensiteit voor de hielen en de hardere oppervlakten, de lagere snelheid is dan weer perfect voor de gevoeligere plekjes van je voet.

Daarnaast kan de verwijderbare roller zonder probleem worden afgespoeld en gewassen, dit voor maximale hygiëne en op zijn beurt voor de mooiste en properste voeten!

But that´s not all!

Met de nieuwe PediSilk verzorg je niet alleen je voeten… maar ook je handen! De manicure-set is speciaal ontworpen om onze nagels er gezond en glanzend te laten uitzien. De accessoires geven je de mogelijkheid je nagelriemen te verwijderen, de contouren van je nagels extra vorm te geven, je nageloppervlak te egaliseren, je nagels te vijlen zonder énig probleem én het oppervlak te polijsten voor een schitterende glans!

Mega handig is de usb-oplader. Trek je smartphone even uit, het is tijd voor de PediSilk. PS. En die gaat met een volle batterij maar liefst 1 uur mee!

Gebruikstip: Houd het toestel vast aan de onderkant van het apparaat en beweeg het met de startknop naar boven gericht voor een optimale werking. 

De PediSilk is uitsluitend verkrijgbaar bij de apotheek voor €45,90  (Bij aankoop van de elektrische voetvijl krijg je momenteel de manicure set gratis) 

Accessoires: Manicure set €14,90, extra rollers €14,90 

 

 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.