Je baby insmeren met olijfolie?

Je baby insmeren met olijfolie?

Uiteraard gaat het hier niet over olijfolie uit de keuken, maar wel over het nieuwe Galenco Baby Liniment, een moderne versie van een klassieke bereiding op basis van olijfolie en zonnebloemolie. Galenco Baby Liniment is een mild product voor het reinigen van de luierzone en voor bescherming tegen irritatie. 

Waarom Liniment gebruiken en geen vochtige doekjes? Liniment reinigt én beschermt en zorgt er bovendien voor dat onze afvalberg niet nóg groter wordt. Daarnaast zijn de ingrediënten 100% van natuurlijke oorsprong en komen de olijfolie en zonnebloemolie uit biologische teelt. 


Galenco Baby Liniment laat een heerlijk zacht olielaagje achter op de babybilletjes zodat de huid perfect beschermd is en je baby volop kan blijven genieten! Hoe gebruiken? Breng voldoende Liniment op een doekje aan en reinig zorgvuldig de billetjes. Afspoelen is overbodig.


Galenco Baby Liniment is verkrijgbaar bij de apotheek voor een aanbevolen verkoopprijs van €7,30. 

 

 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.