Het gevoel constant een warme knuffel te krijgen?

Het gevoel constant een warme knuffel te krijgen?

Een megaschattig knuffeltje voor je allerliefste

Welk baby’tje droomt hier niet van? De Cherry Belly Baby is een mega schattig knuffeltje met een heerlijk warm (of koud) buikje. Het uitneembaar zakje is gevuld met lijnzaad. Dit heeft dezelfde werking als kersenpitten maar is véél zachter. 

De warmteknuffel kan gebruikt worden om het wiegje op te warmen, als hulp tegen buikkrampjes en zelfs als verkoeling tegen koorts (koud kompres). Na 30 sec. in de microgolf is het klaar om te gebruiken, zelfs bij het afkoelen wordt het nooit kouder dan de lichaamstemperatuur van onze oogappel. Gebruiken tegen koorts? Zet het zakje even in de koelkast en het afkoelen kan beginnen. 

De Cherry Belly Baby is conform aan alle veiligheidsnormen en kan daarnaast makkelijk gewassen worden door het uitneembare zakje.

Een ultraschattige en zachte knuffel waar je baby gegarandeerd van zal genieten!

 

De Cherry Belly Baby warmteknuffel is verkrijgbaar bij de apotheek voor een aanbevolen verkoopprijs van €29,95. 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.