Ga samen met Physiomer de strijd aan tegen de pollen!

Het is weer bijna zomer! Maar spijtig genoeg is dit niet voor iedereen het meest geweldige nieuws, aangezien met de lente en de zomer ook de hooikoorts meekomt. Niezen, snotteren en gezwollen ogen.. allemaal vervelende kwaaltjes die gepaard gaan met het pollenseizoen.  Maat niet gevreesd, met de Normal Jet spray en de Sinus spray van Physiomer kan je snel weer vrij ademen! 

  1. De Physiomer Normal Jet spray spoelt, hydrateert en maakt de neusholten vrij. Zo zorgt ze voor een verbetering van de ademhaling met 45%.
  2. De Physiomer Sinus spray voert infectieuze stoffen en allergenen af, maakt de neus vrij en herstelt de neusademhaling, zonder gewenning of aantasting van het neusslijmvlies. 
Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.