De Galenco Baby Atopicare balsem voor onze hartendiefjes

voor de zeer droge tot atopische babyhuid.

Heeft jouw baby’tje ook last van extreem droge huid? De Galenco Baby Atopicare balsem verhelpt dit op de meest milde manier en zorgt voor een evenwichtige huidflora. 

Omdat we enkel en alleen het allerbeste willen voor onze kleintjes bevat deze balsem geen parfum, bewaarmiddelen of PEG. Het unieke Triple lipid repair complex bestaat uit ceramides, cholesterol en vrije vetzuren die samen op natuurlijke wijze de huidstructuur herstellen.  De balsem zorgt voor een goede hydratatie van de huidjes en kalmeert rode, jeukende plekjes. De ingrediënten zijn gekozen om het risico op allergische reacties zo laag mogelijk te houden. De zeer zachte textuur maakt het smeren aangenaam voor jou en je baby.


De  balsem mag meerdere keren per dag worden aangebracht op een zuiver babyvelletje. 
Smeren is de boodschap! 

 

 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.