De bruiningskits van Bergasol: moeiteloos bruinen met instant zomergevoel.

Het geheim van dat heerlijk, intens bruin kleurtje deze zomer? Bergasol werd verrijkt met een bruiningsactivator op basis van Tyrosine, een bestanddeel dat op natuurlijke wijze het bruiningsproces activeert. In combinatie met de fotostabiele UV-filters biedt het gamma

de perfecte combinatie tussen een intense bruining en een efficiënte zonnebescherming. Alle producten zijn bovendien dermatologisch getest en waterresistent. Afgewerkt met een heerlijke citrusgeur is dit jouw ideale match voor aan het zwembad of het strand. 

Speciaal voor de sunlovers ontwikkelde Bergasol twee optimale bruiningskits.

Bruiningskit met Sunmilk SPF 20 (125 ml), Gelaatscrème SPF 20 (50 ml) en Bruinverlengende Aftersun Crème (150 ml)

De zijdezachte Zonnemelk in spray zorgt voor een optimale UVA en UVB bescherming met een snelle en intense bruining. De diepvoedende Gelaatscrème biedt naast dit alles ook nog eens extra bescherming tegen vroegtijdige huidveroudering. En dankzij de rijke en hydraterende Aftersun Crème vergeet je je huid nooit meer te verzorgen na het zonnen waardoor je langer kan genieten van je mooie bruine teint.

Prijs: € 27,50 bij de apotheek of parafarmacie

 

Bruiningskit met Droge Olie SPF 20 (125 ml), Parfum Eau de Soleil (50 ml) en Bruinverlengende Aftersun Spray (125 ml)

De Droge Olie verrijkt met voedende abrikozen- en perzikolie beschermt en accentueert je bruine teint nog net iets meer dan een klassieke zonnemelk. Door de verfrissende en hydraterende Aftersun Spray, behoud je bovendien langer je bruine kleurtje. Het lichte zomerparfum met de herkenbare citrusgeur van Bergasol doet je onmiddellijk wegdromen van vakantie en is een perfecte afsluiter na een warme zomerdag.

Prijs: € 30,95 bij de apotheek of parafarmacie

 

Surf voor meer informatie naar www.bergasol.com.

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.