De bepalende factor voor een succesrijk dieet? Het juiste type dieet kiezen.

Maar liefst 48% van de Belgen heeft overgewicht. Door beweging en aangepaste voedingsgewoonten kunnen ze komaf maken met dit probleem. Op voorwaarde dat ze dé manier vinden die bij hun levensstijl past. Een bourgondiër die moeilijk ‘neen’ kan zeggen tegen zijn lievelingskost? Of een druk bezet iemand die tijd te kort komt om te koken? Zie jij het zitten om alle maaltijden radicaal te vervangen door shakes? Gaat jouw voorkeur uit naar een voedingssupplement om gericht gewicht te verliezen op bepaalde plaatsen?   Een moeilijke keuze, maar de juiste aanpak kiezen is het geheim van een succesrijk dieet!

WIL JIJ TABULAR RASA MAKEN MET JE HUIDIGE EETGEWOONTEN EN STA JIJ OPEN OM JE TRADITIONELE MAALTIJD TE VERVANGEN?

Yokebe

Wat?

Maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing. Bevat 287 kcal per shake (= 200 ml halfvolle melk + 5 schepjes Yokebe + ½ theelepel olie).

Specifiek? 

Zonder gluten en zonder lactose (indien gebruikt zonder koemelk).

Met natuurlijke honing.

Het hoge gehalte aan proteïnen zorgt voor een langer verzadigd gevoel.

Bevat vitamines B5 en B12 die je metabolisme activeren wat zorgt voor meer energie en vetverbranding.

Meer dan 5 kilo’s verliezen?

 Kies dan voor het uitgebreide dieet. Week 1: 3 Yokebemaaltijden, Week 2-4: 2 Yokebemaaltijdenen, week 5: 1 Yokebemaaltijd

 

Minder dan 5 kilo’s verliezen?

Kies dan voor het 2 weken turbodieet. Week 1: 3 Yokebemaaltijden, Week 2: 2 Yokebemaaltijdenen

Prijs?

€ 19,95 voor 500 gram (= 10 maaltijdshakes) bij de apotheek. 

€56,95 voor een 2 Weken Turbo Pack (= 35 maaltijden met een gratis shaker en receptenboekje)

Meer info www.yokebe.be

 

WIL JIJ JE GEWICHTSPROBLEMEN STRUCTUREEL AANPAKKEN?

XL-S Medical

Wat?

Een productassortiment aangepast aan verschillende eetgewoontes (vetrijk eten, koolhydratenrijk eten, suikerrijk eten, grote eetlust) om structureel gewichtsverlies te bekomen en zo de juiste BMI-waarde terug te vinden.

Kies het juiste product…

XL-S Medical Max Strength een revolutionair product binnen de afslankingsmarkt, namelijk een medisch hulpmiddel dat de drie hoofdoorzaken van overgewicht en obesitas aanpakt: vetten, snelle suikers en koolhydraten. Daarenboven remt het ook de eetlust af.  XL-S Medical Max Strength werd niet voor niets benoemd tot Product van het jaar!

XL-S Medical Max Strength werd niet voor niets benoemd tot Product van het jaar!XL-S Medical Vet Binder, helpt personen die te vaak kiezen voor vetrijk voedsel zoals zoals sausen,  chocolade, gebak of frietjes. Bindt tot 28% van de opgenomen vetten en zorgt voor 3x meer gewichtsverlies dan enkel beter te eten.

XL-S Medical Koolhydraten Blokker, helpt personen die te vaak kiezen voor voedsel rijk aan koolhydraten zoals brood, aardappelen, pasta of rijst. Vermindert de opname van koolhydraten met 66%. In 4 weken tijd kan je taille-omtrek tot 8 cm verminderen.

XL-S Medical Eetlust Remmer, is speciaal ontwikkeld voor mensen die altijd honger hebben of vaak grote porties eten. Het verhoogt het verzadingsgevoel en houdt zo de eetlust onder controle. Kan perfect gecombineerd worden met andere diëten.

Meer info www.xlsmedical.com

 

DROOM JE VAN EEN SLANKER SILHOUET?

XL-S Cure

Wat?

Voedingssupplementen om het silhouet te verbeteren. Voor korte termijn en seizoensgebonden. Denk aan enkele kilo’s verliezen voor de vakantie, voor een trouwfeest,...

Kies het juiste product…

XL-S Cure Platte Buik +45 voor vrouwen die voornamelijk last hebben van vetopstapelling in de buikstreek of die in de (pre-)menopauze hun lichaam zien veranderen en hun buikje kwijt willen.

XL-S Cure Duo Heupen en Dijen, voor personen die hun lichaamsvormen willen remodelleren. Zorgt voor goede circulatie in de benen en bevordert drainage.

XL-S Cure Totaal Silhouet, voor wie intensief wil afslanken en overal vet wil verliezen. Het dagtablet draagt bij tot de verbranding van vetten en stimuleert de energie. Het nachttablet vermindert de hoeveelheid ingenomen voedingsvetten en bevordert de ontspanning.

 

OP ZOEK NAAR EEN MIDDEL OM JE GEWICHT OP PEIL TE HOUDEN EN ER STRALEND UIT TE ZIEN?

Xanthigen

Wat? 

Aan de basis van Xanthigen® ligt een actief bestanddeel van bruine algen, aangevuld met granaatappelzaadolie: een unieke combinatie van hoogwaardige ingrediënten met synergetisch effect. De dubbele werking van Xanthigen® is uniek: enerzijds ondersteunen de bruine algen het vetmetabolisme, wat zorgt voor een efficiënt en blijvend gewichtsverlies, anderzijds beschermen ze de cellen tegen oxidatieve stress, wat zorgt voor een stralende teint en een mooie huid.

 

Xanthigen® stimuleert een gefaseerde afslankingskuur. De bruine algen werken in op de lever, onze bron van vetophoping, waardoor Xanthigen® het vetmetabolisme gaat ondersteunen. Omdat het product zich toenemend opstapelt in het lichaam, is het belangrijk om Xanthigen® langere tijd in te nemen: dit gaat het effect op het vetmetabolisme verhogen. Een goede maand na de start van de kuur resulteert dit in een dagelijkse extra verbranding van 400 kcal.

 

Meer info www.xanthigen.be

 

 

 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.