Davitamon Junior Gummies

Davitamon Junior Gummies

Ken jij dat ook, dat vervelende moment dat je de kids bijna moet dwingen hun vitamientjes in te nemen? En laat dat nu net juist zijn wat ze echt nodig hebben bij het begin van het nieuwe schooljaar. Goed nieuws! Met de Junior Gummies van Davitamon zullen je kinderen maar wat graag hun dagelijkse dosis vitamientjes innemen.

Een knalrode gummie met een overheerlijke aardbeiensmaak, daar is ieder kind natuurlijk dolgek op. Maar ook mama’s zijn fan van dit “snoepje”. De Junior Gummies bevatten namelijk vitamine D, voor een normale groei en ontwikkeling van de botten en een uitgekiende combinatie van verschillende vitamines en zink. Zo krijgt ieder kind elke dag die extra’s binnen dat het nodig heeft  om gezond op te groeien en zalig te ravotten op de speelplaats!

Aanbevolen hoeveelheid per dag : 1 gummie per dag (voor kinderen vanaf 3 jaar)

Aanbevolen publieksprijs: € 15,95

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.