Biover: de pure kracht van de natuur in een kopje thee

Biover: de pure kracht van de natuur in een kopje thee

Last van winterblues? Of van slapeloosheid of een moeilijke spijsvertering door stress? Drie tot vijf minuutjes van je tijd volstaan om je mood op te krikken met behulp van een overheerlijk kopje thee.

De infusies van Biover combineren de heerlijke smaak van 100% natuurlijke kruiden en hun gunstige invloed op de gezondheid. Zonder aroma’s, kleurstoffen, smaakversterkers of bewaarmiddelen. Al sinds 1985 maakt Biover dankbaar gebruik van de kracht van de natuur om producten te ontwikkelen, zoals vitaminen, plantenextracten en etherische oliën, voor een optimale gezondheid. Het uitgebreide assortiment kruideninfusies van het Belgische bedrijf kan ondersteuning bieden voor bijvoorbeeld een goede nachtrust, een sterke weerstand, een goeie zuivering en een strakke buik.

Een aantal kruideninfusies uit het Biover gamma: 

Biover Slaap (nieuw!): terwijl bittere sinaasappel helpt te ontspannen, zorgt linde voor rust na een actieve dag en draagt het in combinatie met citroenmelisse ook bij tot een betere slaap. Gebruik: 1 tot 2 tassen ‘s avonds of voor het slapengaan.

Biover Wintermix: typische ‘winterplanten’ zoals echinacea, tijm en eucalyptus hebben een positieve invloed op de weerstand. Deze ideale kruidendrank bij winterkou is uitstekend combineerbaar met de overige winterproducten van Biover. Gebruik: 2 tot 3 tassen per dag.

Biover Strakke buik: omdat een goede gezondheid hand in hand gaat met een goede spijsvertering beschermen zoethout , kamille en pepermunt de maag, terwijl citroenmelisse onrustige darmen aanpakt en venkel tegen winderigheid optreedt. Gebruik: 3 tassen per dag.

Biover Zuiverend: Onze levenswijze leidt vaak tot een opstapeling van afvalstoffen in het lichaam. Regelmatig zuiveren draagt bij tot een goede algemene conditie en bevordert een nieuwe dynamiek. Berk en guldenroede zijn bekend om hun reinigende en zuiverende werking. Deze frisse kruideninfusie ondersteunt de afvoer van water en onzuiverheden.Gebruik: 3 tot 4 tassen per dag.

Het assortiment kruideninfusies van Biover is verkrijgbaar bij oa. Colruyt, Carrefour en Kruidvat. Adviesprijs: €4,09

 

Wist je dat?

* Onder invloed van stress verbruikt het lichaam meer vitamines en mineralen. Waardoor deze in ons lichaam minder beschikbaar zijn voor aanmaak van energie. Vooral tijdens winterperiodes wanneer ons lichaam wat verzwakt kan zijn, kunnen de producten van Biover bepaalde tekorten zoals een magnesium- of ijzertekort, aanvullen.

* Maar liefst 60 tot 80% van de bevolking heeft een tekort aan vitamine D. Omdat ons lichaam deze ‘zonnevitamine’ voornamelijk aanmaakt via blootstelling van de huid aan zonlicht, is de kans op zo’n tekort vooral reëel tijdens gure en donkere winterdagen. Bepaalde producten van Biover kunnen helpen om de noodzakelijke vitamine D op te nemen en het lichaamseigen immuunsysteem in stand te houden.

* Een winterdip zorgt er niet alleen voor dat je jezelf overdag minder energiek voelt, maar kan ook slaapproblemen veroorzaken . Extra supplementen van Biover, zoals B-vitamines, dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid. Vitamine B6, B12 en B9 zijn tevens factoren die betrokken zijn bij de aanmaak van melatonine, het slaaphormoon, dat ons dag-nacht ritme reguleert.

 

Over Omega Pharma

Omega Pharma is de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Omega Pharma de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.